Farmecul timpului scurt 180…179…178…
Dau jos tot ce e pe etajera din baie. Folosesc cu spor șervețelul umed de uz casnic pentru a curăța și da luciu etajerei.
…165…
E rândul paharului, bateriei de chiuvetă, mânerelor de aluminiu.
…143…
Chiuveta și oglinda trec prin necesara spălare și dezinfecție. Vor arăta ca noi! Au trecut doar 5 zile de la ultima curățenie generală, deci nu am mult de lucru cu ele.
… 86….
Mă opresc câteva secunde să-mi trag sufletul.  Oglinda strălucește și îmi întoarce o față roșie cu ochi strălucitori. Ce bine e să lucrezi în tandem! Eu fac curățenie în baie, crema depilatoare piele norma de la Farmec face curățenie pe mine. 
Suntem în concurs: ea are trei minute și termină, eu mă străduiesc să fac ceva la fel de valoros în cele trei minute. Spre deosebire de mine, crema depilatoare nu are nevoie de odihnă, așa că ar fi cazul să mă uit la ceas…

…52...ce repede a trecut timpul! Înapoi la treabă, sunt în concurs!
Am șters în forță suprafața mașinii de spălat și cuva.
…23…..
Iau o hotărâre la care visam de mult: să renunț la cosmeticele pe care nu le folosesc sau care au expirat. Răstorn gentuța pe suprafața mașinii de spălat și încep să arunc în coș vechiturile. Este o altă formă de a renunța la ce e în plus și inutil. În fond, nu de asta există creme depilatoare ? Ele m-au inspirat să renunț la cosmeticele inutile.
Primul semnal sonor al cronometrului. Mai sunt 10 secunde! Pun cosmeticele rămase înapoi în gentuță și trag fermoarul.
5 secunde. Respir adânc și mă uit în oglindă, pregătindu-mă pentru ultima etapă. Avantajul epilării rapide este că nu mai pierzi aproape un sfert de oră cu operațiunea, timp în care fie ocupi baia și câștigi bombănelile colegei de apartament, fie faci parada modei pe hol și te rogi să nu sune administratorul sau vreun vecin și să fii nevoită să-i deschizi. E mult mai motivant să acționeze în doar 3 minute și să îți ridice provocarea de a face ceva la fel de util.
Gata! Operațiunea a avut un succes deplin! La fel ca și operațiunea “Baia cea mai curată în doar 3 minute“. Mă rog, 2 minute 55 de secunde. Nu mă credeam în stare de așa o viteză, dar întotdeauna există un început. 
Astăzi am descoperit că două lucruri pe care le consideram neplăcute, dar necesare, pot deveni plăcute și amuzante. V-ați dat seama la ce mă refer, da? Indiciu: 3 minute.
 


Hotărăsc să fiu generoasă și las la vedere crema depilatoare piele sensibilă,  pe care am cumpărat-o pentru colega de apartament. 


Mai e până la ziua ei, dar merită să se bucure mai devreme de gama nouă de depilatoare Farmec. Crema mea este cu extract de orhidee, calmant și hidratant, a ei este cu extract de vanilie și hrănește, protejează și calmează iritațiile. Astfel, fiecare dintre noi primește ce are nevoie.

 
Azi e ziua ideilor geniale. Se apropie onomastica fratelui colegei mele și am hotărât ca anul acesta să îl surprind cu un produs pentru blănoși. Nu e vorba de patrupede, deși bichonul lui nu te lasă să pleci fără să-i dai ceva. De data aceasta, blănosul vizat este chiar el, iar cadoul este o cremă depilatoare bărbați, care să-i aducă și lui efectul WOW. 
Sunt sigură că va fi o onomastică memorabilă!

Articol scris pentru Spring Super Blog 2016
Sursa foto: www.farmec.ro

Comments